Direktlänk till inlägg 4 september 2012

ISLAND

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset.


Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen att  jag ska dit på jobb. Då följer maken med. Vi tar några extra dagar och låter oss fullkomligt förföras av denna sagolika karga ö.

Det gör liksom ingenting att det knappt finns några träd.

Kolla bara:

 

I can tell you, det här vattnfallet är grandiost! Det största jag sett i mitt liv.

 

Färgerna, vidderna, vyerna ISLAND!


Som grädde på moset gör islänningarna fantastiska fiskrätter av alla de slag och lakridsen är världsberömd. Vi skulle äta ute en av kvällarna, beställde taxi. Taxichauffören förstod att vi ville äta fisk och skaldjur och undrade om vi beställt bord då det var lördag. No svarade vi. Sen pratade han sitt sagomål i mobilen, la på, körde oss till en krog och sa, now you have a reservation for two!


Mitt råd kära vänner, har ni funderat på att åka till Island så gör det nu. Det är billigt. kronkursen är bra och Islands priser har sjunkit. Just go!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Av Winner Horse - 15 april 2012 22:15

Läste om Shanti R:s uppväxt. Och att han har svårt att se sig själv som vuxen.   Insikten om att ungdomsåren är över börjar så sakteliga sjunka in.    Två av barnen får rösta. Ett tecken på åldrande.   Jag är en sucker för listor. Ett tec...

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se