Alla inlägg under april 2012

Av Winner Horse - 9 april 2012 17:25

Man tager vad man haver, och eftersom det var hög tid att göra sig av med zuchinin som jag köpt så blev den basen:


Stekte tre squasch med en stor gul lök och tre små vitlöksklyftor, saltade, pressade ned lite citron. Ned med det stekta i en form, hällde i lite parmesan, några oliver och en fetaost. Smällde ned en skvätt grädde också och lite keso. 

In i ugnen i cirka 30 minuter, 175 grader. Smaskens.


  

Voila! Before entering the owen.


När vi var i Alperna avnjöt vi en och annan god middag. Stället var ganska befriat från knödelsuppe, Germknödeln och Wienerschnitzel. Var mer åt det Italienska hållet.


Psst, jag gillar att semestra i Österrike men deras mat är en aning stabbig. En aning skitstabbig.... Om man i södra Österrike beställer en barnpizza för att man inte är så hungrig så kan den se ut så här:


 


 Vips har jag kreerat ett helt inlägg nästan bara om mat. Sa jag att vi blivit med våg? Skrattar högt. Det får ni också göra!

ANNONS
Av Winner Horse - 9 april 2012 10:11

Det här inlägget är ett mycket känsligt inlägg om squasch.


Jag hade kommit igång jätterbra  med mina plantor. Squasch tomat krasse you name it. satte allt i början av mars så de had ekommit en bra abit på väg. In i växthuset, ut ur växthuset. Så fick jag et tinfall i förrgår. Ut igen. Över natten. Skit å piss och bövlars förbannat! Det mesta frös. Har dock inte gett upp hoppet än. Vi får se, de kan kanske kanske återhämta sig. 


Har en hel drös med köpt squasch ikylen, av detta blir det en paj idag tror jag. Ska göra en hittepå paj, blir den bra, delar jag med mig. 


Ha en förträfflig måndag alla glada! 

ANNONS
Av Winner Horse - 8 april 2012 21:34

Tjenare moss,har ju för en tid sedan opererat mina ögon. har burit glasögon i 30 år. Eller hade. Nu är det snart ett år sedan jag gjorde laserbehandlingen och det är en mycket märklig upptäckt att inse att jag glömt bort att jag ens hade brillor.

Mycket märkligt för att jag hade dem så länge. Och när man sätter ögonen  med elle rutanglasögon i  perspektiv så kan man reflektera över vad irisarna faktiskt sett under sin tid bakom glas. Ganska mycket vill jag lova. 


Nu har ju mina irisar inte sett klart, det är bara det att de slipper vara bakom glas. Jag hoppas och tror att de får se en sjuhelsikes massa kul saker. Vackra, färggranna grejer. 


Jag kan väl summera operationen: fantastisk!


Den enda bi effekten som jag märkt av är att jag är mer i behov av solbrillor, har blivit mer känslig för ljus tror jag. Men det kan jag ta. 


Är det någon där ute av mina ( cirka fem) bloggläsare som vill veta mer , eller som funderar på att göra operationen så hör gärna av er! 

Av Winner Horse - 6 april 2012 18:15

Hej bloggen,


Jag har haft en vila härifrån. Sysslat med annat. Levt livet till exempel. Bland annat har jag sålt en massa saker på tradera, nu ekar det här - hör ni? 

Sen har vi varit i Österrike. Det är ju så att vi aldrig far med något resebolag utan vi nyttjar gladeligen Ryanair. Sen sätter vi en passare runt flygplatsen för att se vart vi ska leta boende. sen surfas det runt på diverse små orter för att hitta det bästa och mest prisvärda. 

Så förbaskat kul sätt att resa. Äventyret börjar ju direkt vid flygplatsen. Det blir billigare! det blir roligare! Dessutom så komemr vi till ställen vi aldrig annars skulle ha upptäckt.

Den här lilla orten nu senast är så bra att jag helt egoistisk inte skriver ut namnet på den. SÖderut, mycket god mat, influerad av Italien. Liftkorten var gratis! Skidåkningen var suverän. Inga lifköer och mkt bra system.

Kolla bara: 


Ser ni liften längst upp i bild?


Vi hade ju tur med vädret också. Se utsikten!Dessutom var vi på spa.


Sen har vi köpt en våg. Det har jag inte haft på 20 år. Barnen har levt ett våglöst liv. Men nu var det dags.

Den ställdes mitt i rummet, hela familjen stod på parad och tittade på den nyinskaffade mackapären, med digitala siffror och allt.

En efter en insåg vi att vi blivit feta. Mest jag. Väger lika mycket nu som då jag var höggravid.


Så nu har jag kört stenhård diet en vecka.  Och det har givit resultat. Ska göra vågen till min vän och inget annat. Väger mig varje dag. Fortsättning följer.


Hörrni förresten:Glad Påsk! 

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se