Direktlänk till inlägg 15 april 2012

Bekännelse

Av Winner Horse - 15 april 2012 22:15

Läste om Shanti R:s uppväxt. Och att han har svårt att se sig själv som vuxen.


Insikten om att ungdomsåren är över börjar så sakteliga sjunka in. 


Två av barnen får rösta. Ett tecken på åldrande.


Jag är en sucker för listor. Ett tecken på att åldrandet går fort. 


Inhandlingslistan

Att göra - listan.

Finns i frysen - listan.


Det börjar sjunka in. Jag är inte 28, jag är 46. Och i höst 47. Jag är NÄSTAN 50 år. 

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

30 april 2012 15:25

Hej där ungdom! Själv blir jag 56 och känner mig som sjutton :) Nä, det var väl att ta i. Ingen åldersnoja hoppas jag.
Det tydligaste tecknet på åldrande (som jag ser det) är att man är så praktisk. Ska man på fest så börjar man med att fundera på hur man ska komma hem. Skulle aldrig hänt i yngre dagar. Då tänkte man bara på att komma bort sen sket man i resten :) Glad Valborg!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se