Direktlänk till inlägg 14 april 2012

Schnee

Av Winner Horse - 14 april 2012 21:21

Precis som lagt undan vantarna kommer det nytt fluff kring fotsulorna. Jag var så irriterad på den lilla promenaden idag att det nästan syntes.


På helgen brukar det promeneras. Och så här års kan man kanske grilla, och läsa krysset i solen på framsidan. Men inte idag.


Snön vräkte ned och lurade alla stockholmare på vårkänslorna.  Och yngsta flickan grät så det skvalade i morse. Över snön. Lilla gumman. 


Gick till loppisen som bara har öppet på lördagar istället. där kan man göra fynd. Idag stördes mina harmoniska cirklar av en slammerkvinna. Jag kan verkligen bli liksom helt fixerad av om någon hanterar saker på det sättet hon gjorde. Skramlade och slamrade med alla vackra staplade tallrikar som vore det papper till ett arkiv.  Och jag kan inte tänka på annat än mindre fynda. 


Min pappa är en slamrare av rang. men inte av den vårdslösa typen, han slamrar mest för att han är en energisk person med mycket energi. 

Nu har det blivit lite bättre. Men förr herre gud. När barnen var små var det ibland skönt att få sova ut. det kunde vi passa på att göra lite här och där. När min pappa tömmer diskmaskinen tar han ut hela bestickslådan från maskinen, tömmer ut innehållet på valfri plan yta i köket och börjar sortera och lägga in. Ingen kan missa det. Min pappa är dessutom av den mycket mycket morgonpigga sorten.


Men kunde han säga, är ni redan uppe, jag trodde ni skulle sova ut!?  När hela familjen trängdes i dörren till köket, yrvakna vid femtiden i gryningen. 


Han är dessutom lomhörd. Men vä'rldens roligaste, originellaste och snällaste pappa!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se