Direktlänk till inlägg 9 april 2012

Var maten god?

Av Winner Horse - 9 april 2012 19:39Har tänkt på en sak. Reflekterat. Fnissat. Köpt en våg. Blivit medelålders. Försöker gå ned i vikt lite grann. Förr frågade jag och definierade en bra resa efter utelivet. Var det bra hålligång hördejag mig själv fråga. Och mottagaren och den hemvändande resenären svarade villigt på priser och inträden och hur höga paraplydrinkarna var.


Nu sammanfattar jag det så här: VAR DET GOOOD MAT? Och ser man på, den hemvändande resenären berättar inlevelsefullt om såser och priser och biffar och smaskiga självlysande desserter.


Och vi travar receptböcker, sju sorters kakor, Pluras kokbok bredvid Ät dig smal, Bästa GI recepten. Vilka är mest tummade? Nedspillda, använda?


Sen köper vi ( jag)  en våg. Skrattar verkligen högt nu. Precis nu. Även om tanken är ganska gammal och vikten hög... Nåja jag stuvade om kokböckerna, Bästa kladdkakan boken fick inte längre stå vid GI recepten. Känns ganska skönt.


Ja Alperna denna gång var minsann 10 av 10. Och maten var god. Kolla in detta som jag inte visste att jag beställde förrän det kom in på bordet - jag slukade det i ett par nafs. Det var ett par gigantiska pastaknyten fyllda med ost och grönsaker.


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se