Direktlänk till inlägg 9 april 2012

Grönsaksgratäng eget hittepå

Av Winner Horse - 9 april 2012 17:25

Man tager vad man haver, och eftersom det var hög tid att göra sig av med zuchinin som jag köpt så blev den basen:


Stekte tre squasch med en stor gul lök och tre små vitlöksklyftor, saltade, pressade ned lite citron. Ned med det stekta i en form, hällde i lite parmesan, några oliver och en fetaost. Smällde ned en skvätt grädde också och lite keso. 

In i ugnen i cirka 30 minuter, 175 grader. Smaskens.


  

Voila! Before entering the owen.


När vi var i Alperna avnjöt vi en och annan god middag. Stället var ganska befriat från knödelsuppe, Germknödeln och Wienerschnitzel. Var mer åt det Italienska hållet.


Psst, jag gillar att semestra i Österrike men deras mat är en aning stabbig. En aning skitstabbig.... Om man i södra Österrike beställer en barnpizza för att man inte är så hungrig så kan den se ut så här:


 


 Vips har jag kreerat ett helt inlägg nästan bara om mat. Sa jag att vi blivit med våg? Skrattar högt. Det får ni också göra!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se