Direktlänk till inlägg 8 april 2012

Operation

Av Winner Horse - 8 april 2012 21:34

Tjenare moss,har ju för en tid sedan opererat mina ögon. har burit glasögon i 30 år. Eller hade. Nu är det snart ett år sedan jag gjorde laserbehandlingen och det är en mycket märklig upptäckt att inse att jag glömt bort att jag ens hade brillor.

Mycket märkligt för att jag hade dem så länge. Och när man sätter ögonen  med elle rutanglasögon i  perspektiv så kan man reflektera över vad irisarna faktiskt sett under sin tid bakom glas. Ganska mycket vill jag lova. 


Nu har ju mina irisar inte sett klart, det är bara det att de slipper vara bakom glas. Jag hoppas och tror att de får se en sjuhelsikes massa kul saker. Vackra, färggranna grejer. 


Jag kan väl summera operationen: fantastisk!


Den enda bi effekten som jag märkt av är att jag är mer i behov av solbrillor, har blivit mer känslig för ljus tror jag. Men det kan jag ta. 


Är det någon där ute av mina ( cirka fem) bloggläsare som vill veta mer , eller som funderar på att göra operationen så hör gärna av er! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se