Direktlänk till inlägg 6 april 2012

April april

Av Winner Horse - 6 april 2012 18:15

Hej bloggen,


Jag har haft en vila härifrån. Sysslat med annat. Levt livet till exempel. Bland annat har jag sålt en massa saker på tradera, nu ekar det här - hör ni? 

Sen har vi varit i Österrike. Det är ju så att vi aldrig far med något resebolag utan vi nyttjar gladeligen Ryanair. Sen sätter vi en passare runt flygplatsen för att se vart vi ska leta boende. sen surfas det runt på diverse små orter för att hitta det bästa och mest prisvärda. 

Så förbaskat kul sätt att resa. Äventyret börjar ju direkt vid flygplatsen. Det blir billigare! det blir roligare! Dessutom så komemr vi till ställen vi aldrig annars skulle ha upptäckt.

Den här lilla orten nu senast är så bra att jag helt egoistisk inte skriver ut namnet på den. SÖderut, mycket god mat, influerad av Italien. Liftkorten var gratis! Skidåkningen var suverän. Inga lifköer och mkt bra system.

Kolla bara: 


Ser ni liften längst upp i bild?


Vi hade ju tur med vädret också. Se utsikten!



Dessutom var vi på spa.


Sen har vi köpt en våg. Det har jag inte haft på 20 år. Barnen har levt ett våglöst liv. Men nu var det dags.

Den ställdes mitt i rummet, hela familjen stod på parad och tittade på den nyinskaffade mackapären, med digitala siffror och allt.

En efter en insåg vi att vi blivit feta. Mest jag. Väger lika mycket nu som då jag var höggravid.


Så nu har jag kört stenhård diet en vecka.  Och det har givit resultat. Ska göra vågen till min vän och inget annat. Väger mig varje dag. Fortsättning följer.


Hörrni förresten:



Glad Påsk! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se