Direktlänk till inlägg 3 mars 2012

Schlagen

Av Winner Horse - 3 mars 2012 23:24

Ok, ikväll tittade vi också. Eller jag.


På schlagerfestivalen. Andra chansen. 


Det har hänt något. Barnen röstar på bananen. Andra på barfotamannen med ett dunkelt förflutet och en förtrollande karisma.  Hör säkert ihop.

Det som är så uppfriskande är att ju mer "etablissemanget" tjoar att det är katastrof, att vissa inte har på scenen att göra, desto fler röster strömmar in. Jag tror att denna polemik lett till att människor som aldrig sett skådespelet tidigare manas till att titta för första gången.


Länge var ju Schlagerfestivalen det enda musikprogram vi hade. I alla fall nästan. Nu har vi ju Idol och digillo och så ska det låta och Sveriges bästa röst eller vad allt nu heter. Därför har glitterorkestern och hela arrangemanget Schlagerfestivalen fört en tynande tillvaro, kan jag tänka mig.  


Jag menar, samma nunor år ut och år in, Björkman och Pling och vissa av artisterna. Samma glättiga fåra.  Vad röstarna säger; FÖRNYA ER. Det är dags för er att kliva av.


Det är faktiskt lite av en civil olydnad, här kommer svenska folket och säger fuck off, vi röstar som vi vill, oavsett vad som sägs.  Det är jättehäftigt och något jag saknat i Sverige!

Vem vet, snart kanske vi får se de svenska bönderna göra som de franska, lassa ur en massa dynga direkt från flaken på sina traktorer framför Rosenbad, om de är missnöjda med något politiskt beslut. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se