Direktlänk till inlägg 3 mars 2012

Äldre och visare

Av Winner Horse - 3 mars 2012 19:02

Det är spännande med människor. Visst är det?!


Befinner mig just nu i ett mellanland, en slags halvfredad zon.  Det gäller de egna avkommorna  som på ett besynnerligt vis börjar komma ikapp en. Har jag degraderat? Nä, de har vuxit.

Äldsta sonen är ju inte längre hemmaboende. Han hör numera till Österlen. Sen vet vi ju inte om det är för gott.  Mest gäller detta inlägg mellandottern som faktiskt snart blir 20 år. 


En vild vild katt. Har hon varit. Vi snackar dåtid. Nu bor här en lugn och harmonisk tjej som flera helger i rad bara varit hemma. Ensam emd mamma och pappa och lillasyster. Hon är sjuk? Hon är ledsen? Dunderkalaset inställt, eller hon blev portad? 

NEJ! Hon börjar bli vuxen.  En tänkande, självständig och självklar individ.  Förbaskat trevlig. Gränserna blir utsmetade. Det är skönt och fascinerande.  Jag är alltid hennes mamma och  barnen mina barn. 

Nu planerar vi en sushimiddag. TILLSAMMANS. Hon och jag och våra kompisar. ( ja några av mina och några av hennes alltså).


Thats happiness. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se