Direktlänk till inlägg 8 februari 2012

Klarsyn

Av Winner Horse - 8 februari 2012 07:38

Klarsynen kan vara brutal. Helt enkelt jättehård. Så har det nu varit. jag har ännu inte återhämtat mig.


Se det här med förändring gillar jag. Men då i min egen takt och ibland med lång startsträcka.


Nu vill den yngsta byta skola.


Vi har varit där - check

Hon är helt med på noterna- check

Börjar efter sommaren - check


Och klarsyntare elvaåring får man leta efter. När jag tjatat på henne om det verkligen var förankrat - detta beslut - så fräste hon liksom till i förbifarten: JA jag vill byta, men du verkar inte vilja, men vet du, man kan byta tillbaka också.


Jahapp!PS det känns fortfarande inte riktigt bra.  

 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

20 februari 2012 00:11

Jag vill också ha förändringar. Särskilt när jag har tråkigt. Men sen när det verkligen blir förändring så är det inte säkert att jag vill ha det. För övrigt är jag glad att alla mina/våra barn har passerat skolstadiet :)

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se