Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

om härdade familjemedlemmar

Av Winner Horse - 5 februari 2012 23:17

Ibland vet ni går jag i spinn. Inte så där litet som en mygga, int ens som en humla, nä nu snackar vi helikopterdimension på mitt spinn.


I januari föddes plan ett. Jag ska göra ett TV program- jag har hunnit ringa till en kändis, jora känd från TV och prata honom lomhörd. Det gjorde jag och han med, med den äran.

Nu ska här produceras en långfilm också, och kanske en bok, först bok sen långfilm, eller kanske en kortare variant av film, i alla fall en novell. Den finns i mit thuvud. Jag VET den.


Å den tredje planen är hemsk skoj. Innehåller mycket vatten.


För er som inte känner mig så väl: jag deklarerar, jag betalar mina räknignar, har kredit på banken och visitkort.

det känns viktigt att rada upp denna information eftersom det ger mig en normalitetsstämpel. Om ni vet det innan så kan det andra "spinnet" landa i något kreativitetsfack kanske, ge mig en intressantare framtoning.


Min familj lyssnar och kommer med hummande bifall ibland. För dessa projekt kommer och går.  Men dom är härdade. Jag känner det liksom på mig. Att de bara lyssnar till hälften och ställer följdfrågor mest för min skull tror jag. Det är väl det som är kärlek kanske. 


Måtte jag inte ha bränt deras vilja till kreativitet i båda ändar. För det vill jag inte. Man måste våga. Även med huvudet. För rätt var det är så blir det ett sjuhelsikes lyckokast- Någon gång smäller det. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se