Direktlänk till inlägg 5 februari 2012

FACEBOOK inlägg nr 2

Av Winner Horse - 5 februari 2012 00:51

Alltså om allt var som på Facebook så skulle det ju vara som att spela the sims. In real life.  Jag vill påpeka att FB är kul. Jag har kontakt med många från svunna tider. Jag är nöjd med att veta lite lagom om dem jag känner. 


Den där lagoma linjen är allt bra tunn. och den ligger i betraktarens öga.


Men jag måste få säga det här. Om en kompis precis blivit opererad. gastric bypass, varför i hela friden får han för sig att vi andra vill SE ( jo han stånkade upp kameramobilen i rätt läge där han låg alldeles nyopererad och STOR) hans kompresser. På magen Yuk! usch. jag kunde inte äta efter den åsynen. Och den var ju där liksom.


Å en annan ikväll, en väninna vars make överraskade henne med bubbel och bad ( bubbel där med) och tända ljus och allt vad det var. Det var gulligt och fint och gud vilken lycklig kvinna med en så fantastisk man känsla, men det var PRIVAT. Kändes inte heller bra. Som att jag smygtittade liksom. Nä så kunde jag inte äta då heller för jag kände mig ertappad. 


Å det var kanske bra. Känner mig nämligen lite lönnfet och misslyckad. det ska jag genast lägga ut på facebook :)

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

5 februari 2012 08:16

Det är mycket roligare att läsa om folks misstag och misslyckande tycker jag. Det där gulligulliga försöker jag hålla för mig själv. Det är väl klart att _jag_ tycker att _mina_ barn är de mest underbara i världen! Så är det ju för alla! Men att hålla på och skriva om det hela tiden blir bara tråkigt att läsa.

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

20 februari 2012 00:09

Ja det där fejsbokandet är lite väl udda emellanåt. Jag tror att många glömmer hur många dom lagt till som s.k vänner och lägger ut nästan vad som helst. Har en brorson som skriver först och tänker sen. Visserligen "städar" han bort vartefter men vad hjälper det när alla redan läst.

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se