Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

FACEBOOK

Av Winner Horse - 4 februari 2012 23:35

Men lixom. Facebook. Vissa människors uppdateringar är som något från ufoland. Elller lalal land. Tänk er om vi levde i Facebookvärlden.

Om den fanns på riktigt. Alla skulle ha de BÄSTASTE vännerna ( Ja vi har fått ett helt nytt språk) och mest gullefnuttiga barnen och äta den bästaste frukosten med bästaste äkta hälften. 

Alla skulle bara träna hela tiden, äta middag med de bästa och ja helt enkelt leva ett lyckligt  nä förlåt lyckligaste livet.


På nåt sätt. Jag känner.. Its fake. Mycket besynnerligt. men mest av allt sorgligt. 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

5 februari 2012 00:55

Åh!! En till!! TACK för att du delar min åsikt. När jag framför den till andra så anser de migvara kall och cynisk. Måhända. Men klarsynt också! ;)

Hälsningar från Pantarholmskajen!

http://pantarholmskajen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se