Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Hymmelhycklare

Av Winner Horse - 23 januari 2012 22:39

Mmmm alla som säger: Pengar är inte allt. Har ofta mängder av dem.


Andra säger: Man måste prioritera. Och syftar ofta till att man( jag) lever mitt liv lite fel. Jobbar lite för mycket och så vidare.


Skit på er! Jag jobbar för att jag tycker att det är kul. JA! Sen förstår ni jag kan liksom inte meditera ihop till räkningarna varje månad. Kan liksom inte heala och yoga fram de omkostnader som man uppbär varandes en vanlig familj. 

Kan heller inte tänka mig att jag får så mycket pengar på sparkontot av att gå till nagelskulptören eller vad fan hon heter, frissan på fiinaste gatan, spabehandlingen, finnadig ( hoppsan mig) självkursen som alla snackar om men som man inte fattar vad den går ut på men som vars arrangör tjänar storkovan på att just du går. Och din väninna. 


Sen har jag tänkt på att många, nåja ett fåtal känner jag, vips glömmer bort att det var en rik man de gifte sig med. Snipp snapp snut och vips simsalabim så har deras liv alltid sett ut som det gör just nu med den rike mannen. Men hallå- käkade vi inte nudlar tillsammans i studentkorridoren, var inte du kär i honom  next door. Nä. för det har dom glömt. 


Hihi, hör ni mitt illvilliga skratt. Men jag är här för att påminna dem. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se