Direktlänk till inlägg 4 januari 2012

Snart!

Av Winner Horse - 4 januari 2012 23:38

Snart byter jag ut det här milda, blåsiga men ändå ganska trista mot det här.

 


Lite färg runtomkring och lite värme på kroppen.

Kanske får jag se en delfin, simma lite bland fiskar i allsköns färger. Få en kallsup eller två. I Västindien! Det är inte synd om mig. Inte alls. Gissa om jag ska testa den lilla kameran!

 
ANNONS
 
Synnøve

Synnøve

12 januari 2012 13:29

Hallå där....
det är alltså till att rymma landet ser jag...
Förstår dig.
Här är det idag 2 plus, lite blåst och halt.... den snö vi har är borta....nästan.

Ha nu ett riktigt godt år 2012, ska skärpa mig, (har sagt förut) men jag lovar.
Kramar om.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda S

17 januari 2012 22:29

Jag har haft lite datafrånvaro, hade liksom tappat bort den goda vanan att titta in och bli glad av alla dina härliga och smarta inlägg. Nu tittade jag in igen och fick massor att läsa; jag skrattade, hummade i medhåll och fick en riktigt trevlig stund. Tack!!! Kram och hoppas att semestern blir fulländad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se