Direktlänk till inlägg 3 januari 2012

Löften på hög

Av Winner Horse - 3 januari 2012 13:27

Jomenvisst.


Här ser ni en som har fått utmärkelsen Master (or Goddess) of Nyårslöften. Bäst att avlägga en hel hord, så att åtminstone några uppfylls. Dessuotm; en del löften infriar jag redan innan de avläggs, för att prova liksom.


Jag är redan oerhört stolt över mig själv. Det första löftet ATT SLUTA RÖKA, provade jag på redan innan det avlades. Två dagar innan nyårsafton. Även om jag inte rökt mycket så har jag varit beroende. Nu så, tuggar infernaliskt äckliga tuggummin istället, men vill inte röka längre. Det är dumt och farligt.  


Ett annat är att vara mer i nuet. Har en tendens att liksom vara längre fram hela tiden. När jag öppnar potatispåsen är jag redan vid moset. Som en liknelse. Det äe helt okej, men sannerligen inte kul för min omgivning. VARA MER HÄR OCH NU.


Bli mer social. Ha flera middagar och bruncher och kalas och fester. För det är KUL. Och  det kan det ju faktiskt leda till sidoeffekten att man har turen att bli bjuden tillbaka.


Spara mera pengar. Säkert skittrist, marterialistsvin, tänker du nu. Men jag ahr en drömresa som jag vill göra och landet ligger fasansfullt långt borta och jag vill gärna ta med mig familjen, så det gäller att spara. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se