Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Visste det inte

Av Winner Horse - 29 december 2011 23:27

Jag visste inte innan varför jag slutat lägga upp bilder på min blogg. Men det gnagde liksom inom. Och så plötsligt kom jag på det! På mellandagsrean stod allt klart för mig. JAG BEHÖVER EN NY. Nä ingen ny blogg, inget nytt liv, men väl en ny kamera.


Valet föll på Canon Powershot HS220 ( ju krångligare desto bättre, precis  som med titlar på människor). Maj Gadd alltså! Shiiit. Kul som attan. Man kan ställa in allt möjligt och dessutom redigera efteråt. Im hooked. 


Kolla bara här! 


 

Mitt allra första foto med nya kameran. 

 

Och nummer två!


Den förra - Olympus av modell gigantisk digitalkamera är fortfarande OK. men den har fått utstå en hel del. Och beslutet att köpa ny kamera underlättades av att zoomen som blivit  oerhört trög faktiskt luktade lite....gin och tonic!!!???


God fortsättning på er! 

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

31 december 2011 12:33

Grattis till ny kamera! Det är alltid roligt. Fina bilder har du tagit också.
Gott Nytt År!
Kram Agneta

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se