Direktlänk till inlägg 28 december 2011

Är det fel på mej?

Av Winner Horse - 28 december 2011 00:03

Denna julefrid. denna förbannade helylle julefrid med tingel å tangel och en gran som luktar skog fast vi bor i ett hus av tegel. Jag klarar liksom inte av den. tur att den är kort annars skulle flera än den närmaste familjen inse att hela jag är en stor julbluff.

Dessutom blev jag varse i år att jag liksom irriterar mig på alla. Fan vad många vi är! Tillvänjningen vid att några flyttat hemifrån går blixtsnabbt, trust me. Å mycket paket, å papper, å mat och DISK!

Åh snart är det som vanligt igen. 


Samtidigt skäms jag lite. Känner mig lumpen liksom. Kunde ju kompensera den där allergin mot familyoverload med att åtminstone vara snygg, det sket sig. Koka fantastisk knäck, dont mention the war. Begripa vad det handlar om, fattar inte ett jota.


Istället skyller jag på PMS ( obefintlig)  och förnedrar mig så pass att jag skyller på min barndom. Vi var dåliga på att fira jul. Nä ingen misär, inte ens den snaskiga detaljen kan jag krydda med. Nä, bara usla på det. Mamma här å pappa där, på ett annat ställe.

Sen, och detta är avgörande, gick min bror bort i samband med julen för en hemsk massa år sedan. och det mina vänner var ju som spiken i för vår lilla familj. 


Men det verkar vara den värsta av synder: att inte njuta, inte tindra, inte längta till utan ifrån den däringa JULEN!


Men på påsken skulle ni se mig.......

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

31 december 2011 12:32

Oj. Tråkigt att inte njuta av julen, kan jag tycka! Men alla är olika! Man måste inte gilla julen om man inte vill.
Jag är nog rätt blasé när det gäller påsk däremot.. :)

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se