Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Till persilja och alla andra!

Av Winner Horse - 16 december 2011 22:52Här går jag och strosar runt i en bloggfri tillvaro. Tillfreds. Så har jag besökare!!! Som troget och lojalt kikar in på min vissnade blogg. HEJ!


As for me you should be really right in such kind of question! Denna förstulna meningkom helt apropå som en kommentar. Till ett inlägg jag gjort på ren svenska. Om Kosta Boda Art Hotell.


Det verkar lite som alla dessa män från Nigeria som mejlar. Ibland till och med från andra länder. Och de berättar på så knackig engelska om alla pengar jag har att vänta...Jag undrar ibland hur det går till. Är det någon som över huvud taget tror på dessa mejl? Än mindre förstår jag att man kan svara och lämna ut information och nu skakar jag på huvudet - betala pengar för att få ytterligare info. People work in mysterious ways.


Julen spenderas hemmavid. vi var länge det ambulernade cirkussällskapet. Ett år där, ett annat år där och tredje året på ett tredje ställe. För rättvisans skull. Fint med umgänge visst! Men ju fler barnen blev desto smidigare blev det att stanna hemma och bjuda in de andra. Ingen kom. det här med umgänge verkade vara en ganska självisk historia  i alla fall. :)


Barnen har vant sig. vi har våra traditioner. Mycket mat. Och framförallt umgänge! Ofta iförda julens nya pyjamasar. Oj vad man behöver den däringa tillvaron, det mumlas och surras och är helt kravlöst. Det glittrar lite extra för att det är jul. Lagom.


Var länge en total julhatare. Kändes påtvingat, kommersiellt och stressande. MEN. Min man har efter trogen tjänst ( alltsedan 1989!) vänt om mig. Jag gillar julen. 


Kanske bloggar jag lite innan jul. Men om inte..................


Till mina nya och gamla läsare: Jag önskar er en härlig och egendesignad JUL!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se