Direktlänk till inlägg 21 november 2011

otrogen

Av Winner Horse - 21 november 2011 22:14

Nu ska vi vara helt otrogna. Fullkomligt. Vår gamla bank Hbanken ville inte alls ge oss samma ränta som vi kan kalla sbe banken. SBE banken gav oss an offer we could not refuse, och så viktiga var vi tydligen för vår gamla bank att jag fick ringa och eftersöka vår personliga kontakt i en vecka, trots att hon sagt att hon skulle återkomma. 


Så dom är rätt körda, vilket dom insett och smyghöjt( läs tagit bort lite rabatter här och var) för oss.


Det är klantigt. hela hanteringen. För det första mötet är baske mig lika viktigt som avslutet. Något banken borde tänka på. Det kan blir en annan gång. Och det borde flera personer som skiljer sig tänka på . Avslutet är lika viktigt som början.


Man minns det lika tydligt. 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

16 december 2011 14:58

Ser ju att du inte är så aktiv på bloggen men jag kommenterar likväl. Vi har också SHB och är inte alls nöjda med alla avgifter de lägger på på betalkort och allt. Nu har vi börjat snegla på Forex som startat bankverksamhet. Ska man våga...?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se