Direktlänk till inlägg 18 november 2011

andepaus

Av Winner Horse - 18 november 2011 21:48

Hej, bloggen har legat lite i träda. Samstämmigt med att vi pustar ut här hemma. För att sonen, den långe unge mannen flyttat till Skåne. Därmed får vi en paus i det som varit. Så länge. Så komplext. Men nu är han på skolan för likasinnade människor med ADD och Asberger. Omger sig med människor som förstår sig på honom. Som ser honom, och de rapporter vi fått visar på stor skolmotivation!


Herre min je. Så många gånger som alla små hår rest sig på kroppen så fort skolan kom på tal. Lat, slö, dagdrömmande, glömsk - ja oförstådd.


Men nu, studiemotiverad! Jag visste det, det fanns där hela tiden, det handlar bara om att hitta formen. 


Och här hemma lägrar sig lugnet. Och den konstanta inneboende oron är förbytt till små förstulna leenden som bryter igenom helt apropå. 


Och i morse slogs jag av livets kontraster. Först beundrade jag mina blommande rosor utanför köksfönstret, varpå jag gick och skrapade bilrutorna fria från is.


Life is great!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

16 december 2011 14:57

Blir så glad av dessa rader!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se