Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Hemma och linser

Av Winner Horse - 30 oktober 2011 20:21

han är hemma nu. Den långe sonen, som provat på folkhögskolelivet i Skåne. Vilket lyft! Äntligen befinner han sig med likasinnade ( aspergare) och framför allt omges med personal som kan hans diagnos. 


Det skramlade ned ett tjog stenar och we are all smiles här hemma.

Snart är det dags att åka tillbka och då stanna längre, i ett större rum. Tjoho!


Turbodottern är på väg tillalperna, där hon ska kanalisera all sin energi på att knipa jobbet som reseledare. Om så blir fallet, vilket det brukar bli när hon bestämmer sig för något, så innebär det......att vi bara blir tre i hushållet ett tag. Tänka sig. Plötsligt ( nåja) händer det!

Det är ju liksom dags nu. Skruvar på mig lite väl synligt när andra föräldrar pratar med halvbebisröster om sina vuxna barn och daltar fram ett:

men det är så mysigt att ha dem hemma, jag vill inte att dom flyttar! 

Egopucko! Tänker jag men säger inte högt. Precis den utveckling vi behöver. är det konstigt att vi har fått en mycket förlängd ungdomsperiod i livet, det är okej att loda runt och inte göra ett dyft fram tills man flyttar hemifrån. Vi har tvärröda siffror vad gäller nativiteten, förstföderskorna innehar samma ålder som tidigare generationers far- och mormödrar. Nu ska jag inte tillskriva daltföräldragenerationen allt, det finns annat som påverkar också. Men det hinner jag inte täcka in här och nu.


CAN YOU READ THIS?    Någon som har synfel? Jag har ju opererat mig och behöver inte längre mina linser. Styrka -1.50, endagslinser flertalet par. En del färgade. Hör av dig för detaljer. Slumpas iväg!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se