Direktlänk till inlägg 17 oktober 2011

Till alla sällsamma människor

Av Winner Horse - 17 oktober 2011 22:36

Skriver ett öppet brev till alla sällsamma människor, sällsamma och sällsynta!


Det gör liksom inget att du är fyrkantig när hålet är runt. Du behöver det inte, det blir trångt där, för de allra flesta köar dit in, runda som de är själva.

Kanske kan du, om du vill,  slipa kanterna lite, men rund behöver du absolut inte bli.


Det är en gåva att färdas med dig, du ser saker jag inte ser. Och ser helt annorlunda på för mig självklarheter. Tack för att du berikar perspektivet!

Du vet exakt vilket skonummer våra besökare har. Och du hade för den delen också full koll på det åttasiffriga numret i örat på fåret du jagade som barn, det som sprang bort. Men som rätt bonde sedan hittade. Du kan hjälpa din glömska familj. Som när pappan glömde solbrillorna i alperna. Var det kabinbana ett var det nummer 3312 eller var det tvåan åkte vi nummer 1881.   När alla vi andra har nog med att kånka skidor och stavar och glömma solbrillor lunkar du på och noterar saker som flyktigt bara passerar revy i våra virriga pannor. 


Som om du filtrerade bort allt "dravel", och bara har essensen - det viktiga att bry dig i . Vi andra förirrar oss  i bruset du vet.


All my love och tacksamhet till dig!  
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

19 oktober 2011 09:30

Love!

Winner Horse

19 oktober 2011 21:59

Visst är det -LOVE! Mejlar snart.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se