Direktlänk till inlägg 10 oktober 2011

Onoff

Av Winner Horse - 10 oktober 2011 20:26

Onoff gick i konkurs. jag associerar rubriken till att vara on eller off. Det är så sjukt skönt att emellanåt vara off. Det är nog bara för att jag nästan alltid är on.

Noterar, lägger mig i, vill ha reda på, snappar upp, frågar och håller på. Ganska jobbig person skulle jag tro. Men jag kan liksom försätta mig i off läge. 


Sannolikt för att överleva. Hur mycket bagatellartad information kan man liksom samla på sej? Och till vilken nytta kommer jag ihåg hur mycket min bekants svägerska vägde innan hon började banta. Hur mycket grannens dotters lägenhet kostade och vilken plats på bussen som bevisligen är säkrast att sitta på. Ok för den sista. Det läste jag mig till. Och utnyttjar så fort jag åker buss. 


Off läget är störtskönt. Men måste liksom av vilja försätta mig i det tillståndet. 


Information overload kanske det är. Jag har nämligen även en förmåga att försätta mig i : det här är trist, jag sover läget. 


Så skedde när jag åkte med en snustorr ung man på ett arbetsmöte i Göteborg. Han satt som en pinne hela vägen. Tror inte ens att ryggen var i närheten av ryggstödet. Jag på min ringhörna snörvlade och sussade mig säkert lite dreglande och högst sannolikt ljudligt snusande igenom hela resan. Framme!

Sen skulle vi åka hem. Pojkvaskern undrade nyfiket om jag inte var helt utsövd nu eftersom jag sovit hela vägen ned.

Jo kanske sa jag, men jag kan liksom sova lite närsomhelst. Tänkte att jag skulle försöka prata lite. Med honom. Det höll inte så särdeles länge. Han skulle dricka vatten och det var det näst sista jag kom ihåg av den resan. zzzzzz sa jag. Trist som fan sa pojkvaskern som satt där som en pinne. Jag sneglade upp ibland, jo, han satt minsann där, kände mig lite taskig som inte höll mig vaken så jag hasplade ur mig; det var värst vad det tar tid på vägen hem då!

Ähum vi är i Södertälje svarade han.

Oj, redan! Då gick det ju jättefort ( reviderade gensat mitt klavertramp). 

Mmm, det kanske det gör när man SOVER sa han med en definitiv underton av syra. Vi är en och en halv timme sena!


 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

11 oktober 2011 21:50

Haha! Med en sådan torrboll som ressällskap hade jag också valt att zzzZZZzzz!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se