Direktlänk till inlägg 27 september 2011

A bad hairday

Av Winner Horse - 27 september 2011 22:42

Hej och hår!


Har begåvats med en synnerligen speciell dotter. Som när hon var 11 år tappade sitt hår. Nä inte bara så där på bussen eller i plugget eller så, utan det föll av gradvis. Sjukdomen heter Alopecia Areata och är autoimmun. Obotlig. 


I vår familj har vi en högst avslappnad inställning till det där som sitter på huvudet och det som finns under armarna för den delen också. 

Mitt hår växer på bredden liksom.  Makens var axellångt när vi träffades och yngsta dotterns rastaburr går inte av för hackor. Sonen har ett kompakt mörkt stycke på huvudet.  Å så har vi starka fröken hårlös. Nu var jag på vippen att skriva hårlöss av bara farten. Usch!Det är förbaskat skönt att inte bry sig. Hon är vår guide ur den ytliga världens alla hangups, vår ledstjärna för att stå stark och fri och glad, hon är bara hon helt enkelt.


Peruken sitter på, ibland inte. Oftast inte. Ibland är den nedpulad i väskan eller glömd i taxin, ibland i trappan och på vädring på balkongen.


Tänka sig, 11 år. Nu är hon 19. En stolt och vacker kvinna i sina bästa år, flankerad av en imponerad mamma.


Ville bara säga det. Have a great hairday! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se