Direktlänk till inlägg 26 september 2011

Tips

Av Winner Horse - 26 september 2011 21:41

Vill gärna dela med mig av en utmanande och rolig lek som man kan ägna sig åt.

Jag ägnade mig åt den på jobbet. På en kick off innan middag. 


Utrustning

Lika många A4 som medverkande personer.

Dito pennor i samma färg.

Tejp.


Med tanke på de skräckslagna minerna och de högljudda suckarna som hördes när jag förklarade vad vi skulle göra - så gick leken över förväntan.


Kanske minglar man, kanske dricker man kaffe eller drink. Men det hela går ut på att man tejpar ett A4 ark på varje person och förser alla med en penna. Sen ska man anonymt skriva positiva saker om alla personer på deras ryggar. Ett för varje person. Sen ska man läsa upp sin lapp.


Den första som skulle göra så i vår lilla grupp blev så överhövan rörd att hon inte kunde läsa själv. Någon annan fick ta över.


Det må vara tillstyltat och tillrättalagt, men jisses amalia vad man blir glad! Kan tänka mig att det tummas på många lappar på kontoret när dagen känns tung.

Då kan man kanske ha bidragit till att lätta upp det för någon, låta den flyga iväg liter grand styrkt av sällan sagda snälla saker.


Egoboost i grupp! 

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

26 september 2011 21:49

Låter som en jättebra aktivitet ju. Rolig och positiv!

http://stortosmatt.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se