Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Liite för mycket

Av Winner Horse - 19 september 2011 21:13

Nu är det så där igen. Som jag skrivit förut. Den svindlande känslan av att om jag står stilla för länge så borrar jag hål. Hallå säger de andra runt omkring. Och tittar ned i hålet som jag borrat av egen självrotation. Hej säger jag knappt hörbart nere från hålet.  Tänkte jordfräsa här litegrann. 


Och sen så kan jag passa på att berätta att jag har provat konceptet två smaskiga ostron och en sjudundrande massa drinkar. På fastande mage. Innan ostronen slank ned.  Det gör man bara en gång!


När jag är mig själv igen och slutat snurra ska jag skriva om en svamphelg och andra mer spännande saker men nu har jag liksom inte ro. tror ni det finns en diagnos förresten? Varför varför blir det så här med jämna mellanrum, jag vet att det är mkt att göra just nu men ändååååå.


Detkännssomomdetvorehelt naturligt attskrivasåhär utan att ensskrivaettendamellanrum. Fast nu la jag till ett par.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se