Direktlänk till inlägg 28 augusti 2011

Summin up

Av Winner Horse - 28 augusti 2011 22:04

En halv gädda

Två fotbollsmatcher

Ett cafeteria ansvar

Femtio svampar

200 ton (överdrift) plommon av bästa sort VICTORIA

En vildsvinsfamilj

Lite nya kläder till två familjemedlemmar

En ny klocka, grön

Stöttning av familjemedlem som varit nedstämd

Lättandens suck över sagda familjemedlems klarsyn och nu lite lättare sinnelag, se punkt 7. Japp ungefär så såg den borttynande helgen ut.


Next week - bloggsilencio - ska till Espana en sväng. 


Hasta la vista amigos!

 
ANNONS
 
charlottec

charlottec

30 augusti 2011 08:17

HEJ!!! Ja ramlar in och säger hej, jag tror mina ord tröt eller blev de kvar på stubben i skogen..
Går det bra med dina ögon? Mycket härligt att läsa här som vanligt... ses..kram.

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

Winner Horse

3 september 2011 13:25

Tack! Jo det går bra med ögonen. Lite torr bara, framför allt på morgonen. Men med lite droppar så är allt sedan mkt bättre. och sen är det lite av en identitetskris att vara glasögonlös. Jag saknar dem faktiskt. men det går ju över:)

 
susanne

susanne

30 augusti 2011 09:12

härlig helg i allafalla ;) hälsa spanien!

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Winner Horse

3 september 2011 13:22

Tack! Ja du spanien var spanien var valencia och tapas och tomater och värme och en del salta bad. En underbar resa!Om än något kort-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se