Direktlänk till inlägg 23 augusti 2011

En fascinerande och skräckinjagande upplevelse

Av Winner Horse - 23 augusti 2011 19:33

Här sitter en före detta glasögonbärare. Efter 30 år exakt slog jag till. Fem minuter totalt. Laserkirurgi. Och nu är jag utan mina ständiga följeslagare.


Kanske låter det som att jag kaxigt hoppade upp på britsen och drog hem. Näppeligen. Här ser ni en som varit i det svarta hålet där allt är mörkt och andningen lätt och snabb. tankar som snurrar och en ynkedom av sällan skådat slag. Detta fick min tappre man axla. Jag prtade inte ens, jag pep.


Men eftersom jag inte är the godess of ynkedom så särdeles ofta transformerades även min make till ett doktorsämne och bask emig var han inte lite terapeut också!Sånt är livet efter sisådär 20 år tillsammans. Men liiite sur är jag. Han skulle ta en bild av mig där jag låg i sängen. Iförd bettskena och två härliga fasttejpade glaskoppar över ögonen. Tjoho! Men fy rackarns vad jag ser bra idag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ACDC

23 augusti 2011 21:22

Men GRATTIS!! Du är oerhört modig och tapper tycker jag.

Winner Horse

23 augusti 2011 22:21

Tack ACDC! Känns som om jag glömt något hela tiden, men jag vänjer mig nog. :)

 
Ingen bild

Mynta

24 augusti 2011 23:53

Grattis kära modiga du!
Skulle kunna gett tusentals kronor för att få se det det där fotot av dig med glaskoppar & bettskena (ser liksom mig själv...). <3
Härligt med ett "nytt" liv! (Men nu hittar du säkert ALLA JÄVLA kantareller lååångt före mig ännu SNABBARE!!!) (menar att du slipper liksom den där "flåsdimman" som uppstår på insidan av glasögonen när man upptäcker nåt helt enastående...)
Förresten - är "bask emig" ett nyord i nyordsboken (svenska språknämnden)???
Kunde liksom inte hitta det.☺
Annars uppmanar jag dig att ta omedelbar kontakt med fil dr Lena Moberg för att rapportera uppkomsten av ett sprillans nytt...
Du vet att jag skojar, va?

Se mig med nya ögon.
...eller helst med de gamla?

Grattis again.

Kram!

Winner Horse

25 augusti 2011 13:02

Mend et ärj u gamla vanliga Mynta och ännu mer gamlav anliga jag som slinter på tangenterna hela tiden. Bråttom är mitt ledord! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se