Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Tjock teve och tjocksteffe och tjock....

Av Winner Horse - 22 augusti 2011 09:40

Yngsta dottern stökar runt i sitt rum bra länge.


Springer nedför trappen i galopp.


Håller ett gammalt hederligt videoband i sin hand, med en för henne spännande film.


Mamma; Varför har vi ingen tjockDVD?

 

Episod två samma person.


Vi gick till frisyren. Detta barn har begåvats med ett gyllene och extremt lockigt hår.

Buttert sitter hon där och tittar sig självkrritiskt i spegeln.


Hur vill du ha det? undrar en hurtig frisörska. Och nu böljar lockarna långt ned på ryggen, med mirakelmedel och bra borste ser håret fantastiskt ut. men slitet. och fel frísyr för en flicka som har annat att göra än att  vårda sitt krävande hår.


Som Rihanna.

Va? säger frisören och jag i kör.

Jag vill klippa mig som Rihanna.


Googlar fram denna Rihanna och konstaterar att hon haft ett otal friyrer under årens lopp.  


Dottern tittar fåordigt på Rihannas frisyrer och väljer en. Kortare bak och längre fram. En kort frisyr.


Så sakteliga mejslas en ny människa fram, en lite vuxnare tjej med en mycket grann frisyr. Och lättskött.


tack och bock.


Väl ute frågar jag lite försiktigt, blev du nöjd, jag tycker du är jättefin?

 

Tystnad följt av kommentaren. Nu får ni aldrig mer fota mig.


Inte så nöjd då med andra ord, tänker jag.


Det växer ju ut.

 

Mmm, men jag ser inte ut som Rihanna!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se