Direktlänk till inlägg 14 augusti 2011

men snälla nån

Av Winner Horse - 14 augusti 2011 11:06

Snälla pedantiska granne! Stäng av högtryckstvättsfanskapet NU. Du sprutar nämligen ned hela vår altan på baksidan, våra fönster, min tidning, våra fem dynor och nu jävlar börjar klematisen se lite övrförfriskad ut den med! och det låter som FAN!


Lägg ned! 


PS: Detta har pågått i tre dagar. TRE dagar. Två av dessa har påverkat vår baksida i allra högsta grad. 


Förbannade pedanter. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilja

14 augusti 2011 16:51

Googlade efter en tapet och hamnade hos mig själv. Ett inlägg om tapeter. Såg då att du skrivit en kommentar om tapetval och renoveringar och jämkning. Du frågade om jämkandet hos oss. Hahaha, detta är säkerligen ett år sen. Men jag svarar nu bara för att det var en så rolig fråga. Här jämkas det om allt möjligt. Fast jag gör som jag vill i allafall. det föreslås och förkastas och sen tar jag eget beslut och mannen tycker alltid att det blir bra och minns inte vad det var han föreslog. Så ungefär går det till. När han föreslår har jag det i bakhuvudet när min idé tar form men det blir alltid som jag vill för att jag vill mer. Han känner sig dock aldrig överkörd vad jag vet. OFtast är det ju jag som utför arbetet också så därför finns det väl en del rättvisa id et hela. Såja, nu kan du vila lugnt. Förstår att du brunnit av iver att få ett svar. Mouhahaha!
Modig du är som ska operera synen. Jag skulle verkligen vilja nu när åldersseendet börjat spöka. Ser ju som en kratta i skumma miljöer. Att slippa det vore en fröjd. Men jag har int råd. Måste först resa, låta ungarna ta körkort, fixa fuktskadat badrum och typ hundra saker till. Så jag får skaffa starkare lampor istället. :)

Winner Horse

14 augusti 2011 18:05

Åh tack Persilja, som jag väntat på ditt svar! Nu när jag fått ditt svar är jag nöjd och glad :) Här hemma kör vi ingen jämkning, ej heller överkörningsmetoden. Men vi kan trötta ut varandra. Så gör vi. Men det tar liksom lite tid. :)

Du vet att man kan delbetala sin operation av ögonen? Eller ta den via jobbet så att man får avdrag på lönen.

Kul att du tittade in hos mej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se