Direktlänk till inlägg 12 augusti 2011

Experiment!

Av Winner Horse - 12 augusti 2011 22:59

Varför åh varför måste jag alltid envisas med att följa ett recept  "nästan". Just do it for f..k sake!Gör precis som det står. Någon annan har provat det och gjort det och skrivit ned det åt dig, f ö l j receptet. Men se det är omöjligt.


Äppelsaften som lät så god blev inte så god. Det var ganska snällt uttryckt, den blev äcklig rent av. För att jag hade blåbär i den. Mmm inte någonstans stod det att man kan blanda ned blåbär i äppelsaften. Ingenstans alls. 


Men jag kommer att dricka den av ilska.


Det där med att improvisera är visst min starka sida. Har funnits med mig hela livet. Som när vi skulle brodera på syslöjden i småskolan. Inte min grej. Valde två bruna fina kaniner som motiv. Tänkte att jag kunde improvisera lite där med. Hoppade över lite varv här och där, kanske lite väl mycket. När jag visade stränga fröken mina kaniner så såg jag själv att det var något fel. Öronen satt nästan på fötterna. 


Min räddare i kanindöden, förlåt kaninnöden blev min klasskompis Lena. Hon broderade helt perfekta kaniner och för det fick hon en ask zoo tror jag. Det var att improvisera det med!

 
ANNONS
 
Stort och smått

Stort och smått

13 augusti 2011 10:37

Jag är exakt likadan! Klarar bara inte att följa ett recept fullt ut. Bruksanvisningar ska vi bara inte prata om.

http://stortosmatt.blogspot.com

Winner Horse

13 augusti 2011 11:01

Tror du att det går att få på papper, att det är en slags åkomma. Ett syndrom kanske?

 
Shirouz

Shirouz

17 augusti 2011 09:16

*harklar mig lite* Hrm, det är nog därför som min rostbiff inte blev så god. Det stod ingenting om vare sig honung eller salt eller kryddörter.. Jag har en inbyggd motvilja mot att följa ett recept till punkt och pricka för jag är säker på att jag kan fullända det. Tyvärr har jag alltför ofta fel.

http://ulvstrumpa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se