Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Torkar

Av Winner Horse - 31 juli 2011 18:14

Vi åkte till Sveriges södra spets ( nästan)- där skiner sollen alltid och man kan hitta en helt egen strand. Sa jag till min väninna och hennes tre barn. Regnet stod som spön i backen mest hela tiden och kom det någon mittemellan dag med uppehåll så satt alla på stranden, alla, till och med knappt transporterbara och på gränsen till inkontinenta gammelfarfar. 


 Vi for till Skåne där alla, till och med inkontinenta gammelfarfars egen mor intygar; här växer ingenting i skogen, inga blåbär och inga kantareller. 


Väninnan och jag hoppade ystert ut i den skånska skogen. Trallar trots så ihållande regn att det regnar in i min ostängda ficka och det bildas en pöööööl. där tyvärr mobilen ligger.


Den skånska skogen är fin, bok och hassel. Inte ett enda blåbär, men ( och det anade ni va?) vi hittar en hel jävla skog med gula kantareller. Jag har lite olika stadier i skogen, ett när jag hittar lagom mycket, då blir jag tyst, hittar lite mera, trallar högt eller säger oj oj oj.

Den här gången kom jag till stadie tre: hittar ett röstläge som är flera oktaver lägre än min vanliga röst, och den påminner faktiskt lite om min avlägsna släktings. Han var major.

KOM HIT. NU!!! 


Nu är vi hemma safe and sound och kan återigen konstatera att halva blomsterhavet är dött. Här har det inte regnat in i någons ficka minsann.


Och mellersta dottern är på Rhodos. No news are good news. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se