Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Lite bilder och en önskan

Av Winner Horse - 16 juli 2011 16:48

I morgon styr jag kosan mot söder. Skåne blir min hemvist under kommande två veckor. Hoppas på en del sol, salta bad och hopp i vågor. Och blir det regn kan man leta skatten vid regnbågens slut.

 

Och regnar det fortfarande kan man ju fiska.

 

Eller sitta och betrakta naturens förunderlighet, vicka på tårna lite i vattnet.

 

Och jag säger hej då till huset, hej på ett tag till de familjemedlemmar som inte följer med direkt och hej då blommorna i trädgården!


 

Sagolik färg och jag måste säga att den är än mer fantastisk i verkligheten! Blanka fina blad och mängder med blommor som dessutom doftar. Det hade ju räckt med utseendet liksom.

   En annan välfylld, starkt doftande ros. Gillar!

 

Bara för att!


sporadisk uppdatering att vänta kommande två veckor.

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

17 juli 2011 09:13

Så vackra bilder.... rosorna är underbara måste jag säga.
Hoppas nu att du får en skön tid i Skåne. Med sol, bad och härliga morgnar.
Här är det sol idag och det är görgött :))
Kram Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Charlotte

Charlotte

17 juli 2011 12:15

Så vackert! Sol här uppe med idag och jag hoppas du får det bra i Skåne... därifrån kommer mina rötter och det känns märkligt att veta.
Ha det jättebra!!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

 
Baronessan

Baronessan

19 juli 2011 10:39

Jag har två rosbuskar. Ingen av dom blommar. Så fort det börjar bli det allra minsta tillstymmelse till knopp så snipp, snapp, snut har rådjuren knipsat av dom. Rådjursdelikatess kan jag kalla dom för. Ha en härlig semester!

http://viskning.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se