Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Glömde bort

Av Winner Horse - 12 juli 2011 21:54

Jag glömde bort att skriva det jag kom på i skogen. Jag leker med ord titt som tätt, ger er bara små glimtar här. Ord är mitt liv. Ord är sättet jag bearbetar saker som sker. När meningen ( tvetydigt) är klar, det kan ta år, är jag färdig med bearbetandet.


Mitt nya ordspråk igår kom till mig i skogen, bland alla blåbär:

Glesa buskar har störst bär.


Jag vet. Ni får tolka det precis som ni vill. :)


Och avslutar med mitt andra egenkomponerade ordspråk:


När livet är som en torktumlare det är då man vill hänga och dropptorka!
 
ANNONS
 
Baronessan

Baronessan

19 juli 2011 10:36

Fantastiska ordspråk. Ska jag försöka komma ihåg men har förmodligen glömt dom om två minuter. Sån är jag!

http://viskning.blogspot.com

 
Shirouz

Shirouz

25 juli 2011 13:31

Åh, det där med torktumlaren önskar jag att jag hade kommit på, jag tror att jag skriver av det och sätter det på kylskåpet :)

http://ulvstrumpa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se