Direktlänk till inlägg 8 juli 2011

Summering Almedalen

Av Winner Horse - 8 juli 2011 13:06

En morgon var jag på väg ut från hotellet och blev nästan påkörd av en mycket vingligt hanterad cykel. Det var Jesse Jackson!

Vi trampade skorna slitna på kullerstenar, bytte visitkort och var på seminarier. Arrangerade ett eget seminarium med bravur. Undertecknad har ju ett kontrollbehov. Undertecknad skulle hålla föredrag och samma person fick inte vta innan inför hur många. I Almedalen anmäler man sig inte på seminarierna, man bara kommer.  Det var uppskattningsvis 80 personer som lyssnade, både i lokalen och utanför genom öppna fönster.


Nervositeten släppte. Och jag kunde andas ut. Fortsatte trampa skorna i kullerstenarna, solen lyste bakom dimman som låg tätt tätt. Och gjorde kvällarna kalla.


Allt har sin  tid. Jag gillar Almedalen och har träffat människor som jag sökt i evigheter. Haft lunch - och middagsmöten och sitter mer en fullsmetad bok med kommande projekt. Projekterna hade blivit av utan Almedalne. Men det hade tagit ett år till ungefär, innan allt varit lika mycket på rull som nu.


Men nu så, nu ska jag vara LEDIG så in i baljan, så ända in i blåbärsris och bryggfilosofi, så ända in tusenmiljarders skönlitterära böcker.


Hallelujah!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se