Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Gone to the lobby

Av Winner Horse - 30 juni 2011 22:59

Hej på er glada. Om det är tyst här några dagar beror det på att jag är på Gotland. Almedalen vet ni.


I will be back before you know it :)

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

1 juli 2011 07:32

Jisses vad jag skrattar... Åt eran båttur...
vad var det för svart jox ni fick på er :))

Du verkar i alla fall ha en skön sommar, trots jobb och lite annat. Det är bra. Det förtjänar du :))

Här är det som vanligt. Regn! Efter 3 dagar med sol så vaknade jag till regn idag igen. Men vad gör väl det, så länge man får vara frisk och kan röra sig ute i naturen. Jag klagar inte :))

Önskar dig nu en skön tid på Gotland.
Kos deg :))
Klems Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Charlotte

Charlotte

2 juli 2011 08:43

Himmel och pannkaka! Det var länge sedan jag var hos dig... nu har jag hittat tillbaka och ska länka till dig. Jag skrattar så jag dör åt er båttur!!! Tur att du kommenterar hos Mynta - annars hade väl historien om båtturen gått mig helt förbi..
Ha en fin Gotlandsresa!

http://ihimlenlyserstjarnorna.blogspot.com

Winner Horse

2 juli 2011 09:20

välkommen tillbaka! Glad att du gillade historien om båtturen. Det var en minnesvärd upplevelse!!

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se