Direktlänk till inlägg 19 juni 2011

2 till 3 meter

Av Winner Horse - 19 juni 2011 14:05

Tjoho, vi lär bli självförsörjande på grönsaker i sommar.


SQUASHEN - på god väg, flera "frukter" på gång. 

TOMATERNA blommar för fullt

BASILIKAN växer och frodas.

MELON plantan blommar för fullt

PAPRIKAN - redan skördat en omgång

GURKAN har flera gurkor som hänger, blommor och blad frodas. Idag läste jag på lappen. Gurkplantan ska bli 2 till 3 meter! Herregud. 


I övrigt blir det alltid fel från det att jag sätter frön på tillväxt inne tills dess de kommer ned i jorden utomhus där de ska vara.

Blandar krukor med lappar och lappar med krukor.  

Så även i år. Det som skulle bli marktäckare med svarta blommor blir till synes något helt annat. Mycket mycket högre växter tar fart och skjuter i höjden.  Ska bli spännande att se. Och nu undrar jag var de svarta marktäckarna tog vägen.


Önskar er en skön söndag!

 
ANNONS
 
susanne

susanne

19 juni 2011 15:13

kommer över och tar en sallad :)
själv väntar jag på regn ..regn det är såååå tort

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se