Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Så där ja!

Av Winner Horse - 31 maj 2011 22:17

Nu hoppas jag att sonen börjar på folkhögskolan långt ned i Skåne där vi var över helgen bara han och jag.

 

Överträffade mig själv genom att köra drygt 120 mil över ett par dagar. Men är det så här fint går det bra! Och en tur ned till stranden blev det. Hej stranden! 


   


Överträffade mig själv igen när jag höll tillbaka allt jag tyckte och tänkte på skolan. Lät sonen fråga och bestämma sig utan att jag lade mig i.


Han börjar på en utbildning anpassad efter unga människor med hans diagnos asperger. Hoppas hoppas hoppas att han får sin utbildning nu, att han trivs, att någon ser honom för den fantastiska och speciella person han är. Att han får redskapen för att lära sig att vara sin egen verkmästare i detta livet. Med eget boende så småningom, ett vanligt jobb som vem som helst och att han får förmånen att träffa någon som älskar honom för den han är!


Ja snablarsjäklar vad jag hoppas! Och om detta diskuterade  jag med en vän i hagen. Hon ingav mig både lugn och hopp.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malva

1 juni 2011 14:57

Vilka härliga bilder du lagt upp på din bild. Betessläppet och nu så fina från Skåne. Hör gärna av dig :o)

Winner Horse

1 juni 2011 19:44

Självklart G! Allt väl med dig?

 
Shirouz

Shirouz

9 juni 2011 09:57

Håller tummarna, jag med, att det ska bli bra!
Instämmer med föregående talare om bilderna, och så glad jag blev när jag såg kon. En del vill ha egen häst, jag har alltid velat ha en egen ko :)

http://ulvstrumpa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se