Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

dubbelvinst!

Av Winner Horse - 27 maj 2011 22:17

Vi brukar ha vinlotteri på jobbet.

Andrapristagaren får en flaska vin och ska köpa vin till nästa omgång. Förstapristagaren får två flaskor. 


Jag och vin är inte så kompatibla, jag får mest ont i huvudet och det är surt. Riktig allergi kan det bli ibland. Som när jag tog två glas dagen innan det stora bröllopet. Höll inte på att komma upp alls d a g e n e f t e r, vi ficxk skynda till vigseln som var kl 16:00. Öl är gott.

Därför är det svårt att välja vin och dessutom hålla en budget. 


Förra gången vann jag andra pris. Min tur alltså. Till slut hade jag plockat iohop ett smaskigt förstapris och ett gott andrapris.


Idag vann jag tillbaka två flaskor av tre :) Och det var bra för jag insåg att jag spräckt budgeten ordentligt. Nu är maken jätteglad!  Oxh jag slapp stå ertappad med att ha köpt på tok för dyrt vin.


Trevlig helg kära läsare!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se