Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

valensval

Av Winner Horse - 20 maj 2011 20:26

Nä, jag vill inte välja mer!


Vakna, upp nu eller trycka på snooze. Välja kläder, kjol eller  byxor, converse, klackar, vita jackan, svarta. Rixfm eller morgonzoo, P3 eller p1. Matlåda, den blå eller vita, äta ute, på indiern, thailändarfen, libanesen eller korvmojjen. Och på jobbet, höger eller vänster, fortsätta, stanna upp, ändra inriktning, börja om, dricka te eller kaffe, med eller utan mjölk, the i påse eller i lösvikt. Öppet eller stängt fönster, gardiner för eller ifrån, persienner, vattna blommorna idag eller nästa vecka. 


?


Är det inte en mänsklig rättighet att få vara velig, att helt enkelt välja att inte välja? 

men det är ju också ett val.


We are trapped.  
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

21 maj 2011 13:58

Så är det. Ibland måste man välja. Eller så säger man helt enkelt, Ja tack bägge delar.

Nu ska i alla fall jag sätta på kaffe. Eller ska jag välja tassimon?
Valets kval här med ser du.
Kramen får du i alla fall.
Synnöve.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se