Direktlänk till inlägg 11 maj 2011

Elefanterna

Av Winner Horse - 11 maj 2011 21:04

Nu ska jag skriva ett inlägg som handlar om kroppsuppfattning. Det är ju lika lätt att veta var man börjar ( kanske vid munnen någonstans) som det är svårt att veta var man slutar - själen, auran, huvudet, fötterna.

Som att köra bil. Köra bucklig bil. jag vet inte var den slutar. Men det känns som att den börjar vid ratten ungefär. Och den tar slut där alla bucklor är som flest. Mest till höger. 


Ni vet, det där kritiska som alla brukar ha drag av. När dom ser bilder på sig själva och förfasas. Jag blir nästan alltid glatt överraskad. I mitt inre är jag gigantisk, stor som en elefant. Så när jag ser en bild, på en högst normalfulfin kvinna i 45 års åldern så blir jag liksom glad.


Visst är det väl underligt? Varifrån kommer elefantbilden av mig själv i mitt inre? För jag menar det är ju bara den inre.


Här sitter jag till exempel och skriver på tangentbordet. Ingen svans att sitta på, fingrar som är smalare än elefantens tår och framför allt slipper jag den åbäkiga snabeln som skulle ha legat över alla tangenter och skrivit saker som vn dalkvnaVNkjnbvkswhgvW.  Och usch tänk om jag blivit förkyld. 


Så nu har jag "outat" den fullständiga synen på mig själv. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se