Direktlänk till inlägg 26 april 2011

lite lite gammal och mycket ung

Av Winner Horse - 26 april 2011 20:45

I helgen var det fest i dagarna tre. Yngsta fyller år, det ska firas. Sen fyllde mellandottern år ett par dagar efter det och skulle naturligtvis firas.


Blev lite full i skratt. Gick bakåt i bloggen och läste om hennes 17 årsdag som var ganska lik hennes 18 årsdag som också var lik hennes 19 årsdag.


Denna unge har ju fostrat sig själv, på eget kanske inte så lätt för de grånande gråtande föräldrarnas sätt. Men om facit är hennes vänner så har hon lyckats. Utöver att hon är en särdeles egensinnig invid - lyckats,  och stark som få - lyckats så har hon även en skara människor runtomkring sig som verkligen bereder henne glädje. 


Jag talar av egen erfarenhet när jag säger att man många gånger måste liksom växa in sig i sin egensinnighet. Det som var jobbigt för att man var annorlunda, tänkte annorlunda och bara var annorlunda under uppväxten blir när man är vuxen bara en tillgång. Och hon är redan där! 


shit vad bra och som kronan på verket kom det idag en ny peruk inropad på auktion på nätet. Som ett bättre klädesplagg. 


Nåväl. Festen förlöpte som alla andra fester till hennes ära. med en ändring, jag gick inte och la mig. jag var vaken nästan to the bitter end då fåglarna kvittrade iikapp med grannarna ( som inte kvittrade) som hämtade posten.


Sen var det ryggläge och påskmust och faktiskt lite ågren hela dagen efter. men så var det liksom bara att ta sig ur sin lilla självömkan och ta fram glasen igen för då kom ju släkten. Men dom stannade bara en liten stund.  
ANNONS
 
Shirouz

Shirouz

2 maj 2011 18:16

Det här där du skriver om man måste växa in i sin egen egensinnighet skriver jag under på. Så bra och att din dotter redan är där, det är bara kalas!

http://ulvstrumpa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se