Direktlänk till inlägg 24 april 2011

Full fart framåt

Av Winner Horse - 24 april 2011 17:13

Det kan vara mellandotterns ledord i livet. Och det är så hon lever sitt liv. Det går upp och ned och kringelikrokigt och som mamma kan jag bara konstatera att det är kul.

Häromveckan kom det hem en polisanmälan. På en borttappad vara. Skriven på torr kanslisvenska. 

Försvunnet föremål: en peruk, brunhårig med lugg. Försvann den XX någonstans mellan kl XX och XX. Anmälaren anger att den försvann någonstans mellan Mörby Centrum och Odenplan. Bla bla bla. 


Men det löste sig. peruken återfanns nedstoppad ie n väninnas väska. 

Thats my daughter!

 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

26 april 2011 14:58

Nu får du backa bandet....
Vem hade polisanmält den peruken försvunnen?
Och det var ju bra den återfanns :))
Kramis.

http://nabolandet.blogspot.com

Winner Horse

26 april 2011 20:42

hon själv hade anmält den försvunnen. och jag öppnade brevet:) Men den återfanns ju och idag kom en ny på posten. som vi beställt på nätet. alltid lika spännande, som ett klädesplagg.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se