Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Påskharen

Av Winner Horse - 22 april 2011 20:10

Tjena haren,


Du kan väl komma förbi sen. Du behöver inte bry dig om att ta med dig godis. Nuförtiden är påsarna så gigantiska så att när barnen bara tar lite i påsen är det ändå långt mer än när jag var liten. Då var det små små påsar i papper som gällde. Och jag kunde ändå vika ned kanten.


Men du kan väl ge mig ett handtag. Jag håller på att ånga ned gamla tapeter. Jag har bränt mig massor på ångan, jag sitter i en obekväm ställning och jag tjoar till övriga familjemedlemmar att det går så bra!

De vet inte ens att jag tycker det är skittrist och att det gör ont på flera ställen. 


Förresten haren. När jag nu läser mitt inlägg inser jag att du kanske ska ta med dig en psykolog till mig, eller kanske kanske en mer hjälpsam familj?


 
ANNONS
 
Synnöve

Synnöve

26 april 2011 15:01

Ingen påskhare här....
Hade varit skoj om han, varför säger man han? Kan ju lika gärna vara en hon, kommit förbi med ett par miljoner ......

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se