Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Egentligen är det konstigt

Av Winner Horse - 21 april 2011 09:37

Om man liknar det hälsosamma livet vid en människa som kommer emd en biljett är det ganska absurt.


Människan, vi säger en vitklädd man står framför en med en biljett som innehåller God sömn,  stark kropp, bra lungor och 10 år extra här på jordelivet.

Här varsågod säger mannen.

Och jag tackar nej.


Biljetten är träningen, konditionen, livet utan tobak...
 
ANNONS
 
Shirouz

Shirouz

25 april 2011 11:35

*suckar* Det där kan jag skriva under på. Det är ju ingen rim och reson i att tacka nej. Ändock finner jag mig själv med en cigg. Usch så dumt.

http://ulvstrumpa.blogspot.com

 
Synnöve

Synnöve

26 april 2011 15:03

Om biljetten är träning, kondition och livet utan tobak, så kan jag inte ta emot den.
Träning och kondis är ok. Men rökat?
Det innebär att jag måste BÖRJA röka först. För att sen sluta för att leva 10 år till....
Eller hur blev det?

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se