Direktlänk till inlägg 16 april 2011

Förresten...

Av Winner Horse - 16 april 2011 20:29

.. har jag berättat att jag varit halva dagen på jobbet en gång och haft tröjan ( den fina) både utoch in och bakochfram.

En kollega sa det till mig. Precis innan jag skulle in på ett möte där alla satt i kostym.


En del säger att man kan signalera olika saker med kläder. Finns till och med kurser i eländet. Klä dig till makt. kanske det. jag tror inte på det. 


För mig är en tröja en tröja. Är det en gul tröja köper jag den inte. Men är den svart och skön då kanske jag slår till. Kläder måste vara sköna, är dom inte det signalerar jag - här går en kvinna som inte trivs med sin stickiga tröja eller sina för trånga byxor.


Fascinerande faktiskt. Jag har ju kommit en bit på karriären. genom att vara mig själv. Har vid flera tillfällen suttit och drillats. Jag nickar och hummar på rätt tillfälle när "experten" säger att jag borde vara mer si eller göra med så. Jag borde klä mig si och se ut så. Nickar och hummar och gör som jag vill, ser ut som jag vill och tänker snablarsjävlar det finns visst folk till allt! Betalt får dom också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se