Direktlänk till inlägg 23 mars 2011

Ett minne

Av Winner Horse - 23 mars 2011 21:00

Jag har lite fobi som jag tidigare nämnt. För lukter. Det kanske bara är rent mänskligt, men jag kallar det i alla fall för fobi. För gammal svett är bland det värsta jag vet. Lukten av ohygien, usch och tvi!


Då blir det som för svägerskan som har en av de värsta ormfobierna jag känner till, hon stöter på ormar överallt. och är den enda som vid provsmakningen i jätteICA blir bjuden på orm. Det fanns krokodil också, men hon fick smaka orm.

Jag verkar dra till mig stinkbomber.


Som för en tid sedan när jag var i Halmstad. Vi skulle färdas från the big airport till hotellet. Tylösand. Utanför den enda gaten stod taxichaufförerna uppradade och jga ville liksom ha den renaste. Det blev så rörigt att jag till slut befann mig i en taxi vars chaufför hade en jättefin taxiuniform. Han hade kört taxi jättelänge. Och ALDRIG tvättat uniformen.


Jag försökte andas genom munnen, tänka bort stanken och hålla mig i skinnet inför mina kollegor och taxichauffören. Det STANK, trots att jag satt bak.


Vi närmade oss slutdestinationen. Nu började jag blekna rejält. Men han var stolt och glad och illaluktande och viftade glatt med alla armar och visade och berättade. Fram mot hotellet berättade han:

 Här är det jettemucket folk, mennischor yverallt. På schommaren.


Ahaa sa mina kollegor, genom munnen.  mmm sa jag, genom näsan.  


Det är han vahettere han Gesschle som har hutellet. ibland har dom konschääär här med vahettere dom där.


Vilka? sa mina kollegor


Men va, dom där, det där bandet vettdu, Geschle och hon va hetterhon Marie! Men bandet vad heter bandet, ahhhh ny vet jag REXONA! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se