Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

På distans

Av Winner Horse - 20 mars 2011 22:48

Jag använder mig ofta av citat från TV. plötsligt händer det är just nu ganska mkt av en favorit. 

Men så brukar jag också använda mig av den där mannens citat, hans om pluppar med läpparna och tittar ut genom fönstret och säger .... det känns inte riktigt bra( trots att han borde jubla över alla siffror på plussidan) han som behöver Proviva.


Det är roligast att använda när allt ska vara toppen. Plupp plupp det känns inte riktigt bra sa jag till min hålögda väninna när hon berättade att jag såg ovanligt pigg ut. En total flopp kan jag säga. Det är int ealla som sett reklamen. Och minst av allt inte alla som fattar galoppen.


Egentligen skulle det här inlägget, av rubriken att döma, handla om växande barn. Som man ser lite på distans.  Om mellersta dottern som med bravur lagade middag till 10 personer på semestern. inte en gång utan flera. Plus och vuxenpoäng. det handlar om att ta ansvar. Att vilja laga mat. Att vilja göra god mat och känna stolthet över att nio personer uppskattar ens insats. Och om att avväga, inte det minsta för mycket eller för lite. Om att inte tjata om sin "insats" under återstoden av veckan utan faktiskt göra det igen. Och i Österrike detssutom.

Om minsta som skriver singel i sin status på Facebook. 


Jag sörjer inte småbarns- och blöjtiden,  jag jublar! Välkomna in i vuxenvärlden - här har jag varit ett tag liksom och jag har väntat. På er. Äntligen kan vi ha riktiga diskussioner, och jag behöver inte ta till min oerhört nasala och irriterande nu uppfostrar jag dej röst.


Välkomna - lets rock and roll ungar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Winner Horse - 14 september 2012 11:45

Hej bloggen och dess tappra läsare!   Idag gör jag ett upplägg i dagboksformat. Men jag pratar inte om idag utan om en annan dag. Jag skulle till ett sjukhus för att hämta ut en apparat för att mäta blodtrycket under 24 timmar. Tänkte mig väl e...

Av Winner Horse - 4 september 2012 14:48

Jag måste bara berätta om vår tur till Island. Sedan vi träffades 1989 har vi pratat om Island min käre make och jag. Ibland har vi kikat på resor , men det har fallit på priset. Men detta får väl gå under devisen Plötsligt händer det, nämligen ...

Av Winner Horse - 3 september 2012 15:25

Efter en lång bortavaro är jag nu närvarande. Känns bra.   Byte av jobb. Insikt om att jag faktiskt är en trygghetstörstande människa, ett vanedjur, tillika mer som lille skutt än Tiger. Sen har jag sysslat med att acceptera Lille Skutt i mig. ...

Av Winner Horse - 7 maj 2012 21:21

Härförleden var jag på möte. Fyra personer från ett företag hade bjudit in mig för att förklara en undersökning. Det flöt på fint. Fyra kvinnor och en man. Men efter en timme kände jag mig vred. Efter ytterligare tio minuter insåg jag att om jag inte...

Av Winner Horse - 16 april 2012 15:01

Detta är en alldeles sann histora. Plats och människor är avidentifierade med hänsyn till deras integritet och självaktning.   En kvinna ska ha lönesamtal med chefen. För ett antal år sedan. Chefen är pensionsmässig, sjuklig, auktoritär och snål....

Presentation


Välkommen hit till Winnerhorse!

Omröstning

Vilken årstid är din favorit?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ winnerhorse med Blogkeen
Följ winnerhorse med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se